✔️ De beste keuze voor u   ✔️ Altijd een winkel bij u in de buurt  ✔️ Gebruiksklaar afgeleverd

Over ons

Een oprecht advies is onbetaalbaar. En de verkeerde keuze altijd te duur. 

We adviseren daarom alleen producten waar je echt iets aan hebt. Producten die passen bij je huis, de samenstelling van je huishouden en de manier waarop een product wordt gebruikt.

Frank Offermans en Ernest Slakhorst hebben een nieuwe winkel geopend met TV, audio, wasmachines, inbouw apparatuur en klein huishoudelijk. Beide ondernemers samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring in de elektronica branche, hebben hun krachten gebundeld om de consumenten in Gulpen en omgeving opnieuw lokaal hun TV of wasmachine aan te schaffen.

Ernest: Een duidelijke keuze die we gemaakt hebben om met de juiste producten en merken niet alleen maar een product te kunnen aanbieden, maar we vullen ook de services die klanten hier gewend zijn in deze regio in. We speelde al een langere tijd met het idee om een nieuwe winkel te openen. En beide hebben we service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Euronics een van Europa’s grootste spelers op de markt voor consumentenelektronica met meer dan 8.500 winkels in 30 landen. De organisatie kan op Europees niveau afspraken met leveranciers maken, zeer groot inkopen en uiterst scherpe prijzen bedingen. Denkend vanuit kwaliteit stellen wij zorgvuldig ons eigen assortiment samen en kiezen we voor merken die daar ook zo over denken. Wij willen voor iedereen een passende oplossing bieden in alles wat met bruin – en witgoedapparaten te maken heeft.

Ernest: “Wie bij ons een wasmachine of tv komt kopen, mag van ons verwachten dat hij een vakkundig en eerlijk advies krijgt. Het is belangrijk dat u weet waarvoor hij kiest. Maar ook als er wat stuk gaat willen wij zorgen voor een passende oplossing met eventueel een leentoestel.

Ook voor accessoires, inbouwen van uw keuken apparatuur, het plaatsen van een tv in een netwerk en monteren en repareren van producten willen wij “het adres” voor u in de regio zijn. Samen met Euronics zullen we regelmatig een folder uitbrengen om onze klanten het nieuwste te laten zien maar ook de scherpe aanbiedingen. Als de uitleg over een product wat meer tijd kost, kunt u natuurlijk genieten van een lekker bakkie koffie of thee.

Een jaar later wordt de winkel door Sandra en haar man Ernest Slakhorst gevoerd en is Euronics samen gegaan met Electro World. Een gouden formule die service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt. Klantvriendelijkheid en gerichte oplossingen dragen dan ook bij tot een hoge tevredenheid onder klanten. Gecombineerd met een compleet assortiment en een scherpe prijsstelling hoef je immers niet elders te kopen. Dat hebben ze geweten, vanaf dag 1 is de winkel goed bezocht en kijkt een tevreden ondernemer terug op een goede start van de nieuwe winkel.

 

Electro World Gulpen
Rijksweg 44
6271AG Gulpen
Telefoon: 043 450 2575
Whatsapp: 043 450 2575

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

­